vlag
vlag
maatwerk en custom made art

GINVI Art Gallery heeft hedendaagse en moderne kunst op maat

Onze veelzijdige kunstcollectie bestaat voornamelijk uit unieke sculpturen en wanddecoratie zoals foto’s en schilderijen. Allemaal uniek, op maat gemaakt en persoonlijk voor u gecreëerd.

unieke moderne kunst
MODERNE KUNSTGALERIE

WIJ GAAN VERHUIZEN

We zijn trots om te vertellen dat we begin Augustus onze nieuwe galerie zullen openen. Iets eerder gaan we op 20 juli a.s. onze deuren sluiten aan de Mariniersweg 10 in Rotterdam. We zijn in de tussentijd voor jullie natuurlijk wel telefonisch en online aanwezig. 

Onze prachtige nieuwe locatie Grote Beer 17-B bevindt zich, centraal en makkelijk bereikbaar, vlak naast het Alexandrium in Rotterdam. In onze nieuwe kunstgalerie verwelkomen we jullie graag begin augustus met een goede kop koffie om onze veelzijdige en eigentijdse collectie te komen bewonderen of om unieke kunst te laten maken. Daarnaast openen we we in onze nieuwe galerie ook ons atelier waar live gewerkt zal worden door onze kunstenaars en creatieve team. Tot snel! 

Team Ginvi

my little friend
UNIEKE KUNST BEELDEN

Een stoer, eigenwijs en uniek GINVI kunstbeeld

Wij zijn trots op onze My Little Friend (MLF) designs. MLF zijn unieke kunstbeelden van polyester, zijn 40 cm hoog en zijn daarmee de perfecte moderne kunst voor in huis. In onze collectie vindt u verschillende beelden in de kleuren en stijl van bijvoorbeeld Feyenoord en Sparta, maar ook van steden zoals Barcelona of Ibiza.

Bent u op zoek naar unieke, op maat gemaakte kunst? Samen kunnen we uw persoonlijke MLF beeld maken in de kleuren en stijl van uw bedrijf, geliefde stad, favoriete voetbalclub of land. Al onze beelden kunnen worden gecreëerd met bijvoorbeeld graffiti of bladgoud.

verschillende stijlen en materialen
GINVI’S mogelijkheden

Verschillende stijlen en materialen

Nog niet zeker waar u naar op zoek bent? Maakt u zich geen zorgen. Bij GINVI Art Gallery heeft u de keuze uit vele stijlen en verschillende materialen zodat de kunst precies past in uw huis en aan de muur. Zo zijn we gespecialiseerd in onder andere:

  • Plexiglas art waaronder plexiglas schilderijen en plexiglas foto’s
  • Epoxy kunst of resin art
  • Aluminium kunst
  • Kunst met bladgoud waaronder bladgoud schilderijen
  • Graffiti en street art

Uitgelicht

Onze kunstcollectie blijft zich regelmatig vernieuwen en uitbreiden. Ben je benieuwd naar de nieuwste kunstwerken die we hebben toegevoegd aan onze veelzijdige collectie? Neem een kijkje en ontdek alle nieuwe toevoegingen aan onze uitgebreide collectie.

Onze collectie

Onze art gallery is trots op onze voortdurend vernieuwende, eigentijdse en moderne kunstwerken van talentvolle en opkomende kunstenaars. Onze kunstgalerie heeft een diverse en uitgebreide collectie van kunst bestaande uit vele verschillende materialen en stijlen. Neem een kijkje en ontdek onze veelzijdige collectie.

Nieuws

WIJ GAAN BINNENKORT VERHUIZEN

We zijn trots om te vertellen dat we begin Augustus onze nieuwe galerie zullen openen. Iets eerder gaan we op 20 juli a.s. onze deuren sluiten aan de Mariniersweg 10 in Rotterdam. We zijn in de tussentijd voor jullie natuurlijk wel telefonisch en online aanwezig. 

Onze prachtige nieuwe locatie Grote Beer 17-B bevindt zich, centraal en makkelijk bereikbaar, vlak naast het Alexandrium in Rotterdam. In onze nieuwe kunstgalerie verwelkomen we jullie graag begin augustus met een goede kop koffie om onze veelzijdige en eigentijdse collectie te komen bewonderen of om unieke kunst te laten maken. Daarnaast openen we we in onze nieuwe galerie ook ons atelier waar live gewerkt zal worden door onze kunstenaars en creatieve team. Tot snel! 

Team Ginvi

010 MLF

Enthousiast kwamen ze binnen in onze gallery toen ze online onze 'My Little Friend´ beelden weer zagen die ze jaren geleden al bewonderden. Ze wisten meteen dat ze een speciaal kunstwerk wilden laten maken voor henzelf, iets unieks en persoonlijks.

Na een leuk gesprek over hun wensen en ideeën, gingen we aan de slag. Ze wilden graag een gepersonaliseerde MLF in de kleuren van hun geliefde stad Rotterdam, groen en wit, met daarbij hun eigen uitgekozen teksten die voor hen een speciale betekenis hadden. Onze getalenteerde graffiti artiest Van Dyson nam de uitdaging aan en vertaalde de wensen van het stel in een prachtig en uniek kunstobject.

Hun eigen unieke ´My Little Friend´ vond zijn plekje in de kast en straalt als een blikvanger in hun interieur.

Wij zijn net zo blij als jullie met het resultaat en hopen dat jullie MLF nog vele jaren plezier zal geven!  

Gouden Koraal!

De klant, een mooi stel, hebben een goede smaak voor interieur. Toen ze dit werk tegenkwamen tijdens onze SALE wisten ze meteen dat ze dit uniek stuk wilden hebben voor in hun keuken.

Het bladgoud straalde prachtig in het zonlicht en de uitsnede van het koraal gaf het paneel een mysterieuze en elegante uitstraling.

Toen het kunstwerk bij hen thuis kwam paste het echt perfect bij hun interieur en gaf de keuken een luxe en sfeervolle uitstraling. Dank je wel, voor het vertrouwen in ons en voor de mooie herinneringen die we samen hebben gemaakt. 

Veel plezier en geluk met jullie prachtige koraal kunstwerk in goud!

Prachtig & Uniek stroken kunstwerk - Rotterdam

Een prachtig geheel en een hele blije klant!
Dit prachtige paneel van ca. 200x100cm is gemaakt uit verschillende onderdelen en lagen.

De ondergrond bestaand uit zwart dibond met daarop stroken met afgeronde hoekjes geheel belegd met bladzilver, hand gegoten epoxy en daarop de Rotterdam skyline foto gemaakt door Klaus Lucas.Als laatste zijn de stroken gegoten met diverse inkten door de Epoxy toplaag en samengevoegd tot modern, uniek en luxe kunstwerk!

Het paneel komt prachtig tot zijn recht in het interieur van onze klant alsof het speciaal gemaakt is voor ze! Geweldige keuze! Veel plezier en geluk ervan! 

Luxe Biovate behang in delfts blauwe tinten.

En weer een prachtig resultaat bij het nieuwe kantoor van Finext.
De designs van InInterieurs realiseerden we bij GINVI op Biovate naadloos behang.
Alle designs in de kaders zijn op maat gemaakt en uit één stuk.

Het behang is mat, gestructureerd, kras- en stootvast. Naast 100% PVC vrij en 100% Chloride vrij is het muurbehang vrij van zware metalen, geen ozonafbrekende chemicaliën en er komen geen giftige gassen vrij bij brand!

Bij Finext maken financials impact!
Ondersteund door de beste technologie maken zij het verschil! 

Bedankt !

Tijdens de Sale op 24 Mei waren er niet alleen prachtige kunstwerken te bewonderen maar ook was er de mogelijkheid om in gesprek te gaan met de kunstenaars zelf. JJ art, A Pien, Van Dyson waren allemaal aanwezig om meer te vertellen over hun inspiratie, technieken en achtergrondverhalen bij hun werken.

Al met al was de Final Sale niet alleen een gelegenheid om kunst te kopen, maar ook om kunst te beleven en te ervaren op een interactieve en persoonlijke manier. Naast het bewonderen en kopen van kunstwerken, konden onze bezoekers genieten van hapjes en drankjes in een gezellige sfeer. 

Het was een geweldige dag vol kunst, gezelligheid en positieve energie. Een van de hoogtepunten van de dag was het stroken paneel met een foto van Klaus Lucas. Dit unieke stuk trok veel interesse en werd uiteindelijk verkocht aan een gelukkig stel en gelijk mee genomen. We willen onze klanten, bezoekers, vrienden en familie bedanken voor hun steun en enthousiasme tijdens de Sale. 

Zonder jullie zou dit succes niet mogelijk zijn geweest. We kijken nu al uit naar de nieuwe avonturen die ons te wachten staan in Augustus in ons nieuwe pand.

Blijf ons volgen voor meer informatie en updates!


Frank 


lijst

Op zoek naar kunst voor aan de muur?

Denkt u na over het kopen of het laten maken van een schilderij, beeld of ander kunstwerk? Neem contact met ons op en dan denken we graag met u mee voor een uniek stuk in uw huis.