vlag
vlag
maatwerk en custom made art

GINVI Art Gallery heeft hedendaagse en moderne kunst op maat

Onze veelzijdige kunstcollectie bestaat voornamelijk uit unieke sculpturen en wanddecoratie zoals foto’s en schilderijen. Allemaal uniek, op maat gemaakt en persoonlijk voor u gecreëerd.

unieke moderne kunst
MODERNE KUNSTGALERIE

Unieke en moderne kunst voor aan de muur

U bent op zoek naar kunst die perfect in uw huis en interieur past. U wilt een schilderij, foto of andere kunst kopen die speciaal voor u is gecreëerd en waarvan geen enkel ander exemplaar te vinden is. Bij GINVI Art Gallery hebben we een creatief team dat bestaat uit een designer, een kunstenaar en een graffiti artiest.

Met dit team luisteren we naar wat u zegt en horen we wat u niet zegt. Met persoonlijke aandacht en interesse gaan de kunstenaars van onze art gallery aan de slag om voor u een uniek en op maat gemaakt ontwerp en kunstwerk te maken dat helemaal aansluit op uw wensen.

my little friend
UNIEKE KUNST BEELDEN

Een stoer, eigenwijs en uniek GINVI kunstbeeld

Wij zijn trots op onze My Little Friend (MLF) designs. MLF zijn unieke kunstbeelden van polyester, zijn 40 cm hoog en zijn daarmee de perfecte moderne kunst voor in huis. In onze collectie vindt u verschillende beelden in de kleuren en stijl van bijvoorbeeld Feyenoord en Sparta, maar ook van steden zoals Barcelona of Ibiza.

Bent u op zoek naar unieke, op maat gemaakte kunst? Samen kunnen we uw persoonlijke MLF beeld maken in de kleuren en stijl van uw bedrijf, geliefde stad, favoriete voetbalclub of land. Al onze beelden kunnen worden gecreëerd met bijvoorbeeld graffiti of bladgoud.

verschillende stijlen en materialen
GINVI’S mogelijkheden

Verschillende stijlen en materialen

Nog niet zeker waar u naar op zoek bent? Maakt u zich geen zorgen. Bij GINVI Art Gallery heeft u de keuze uit vele stijlen en verschillende materialen zodat de kunst precies past in uw huis en aan de muur. Zo zijn we gespecialiseerd in onder andere:

  • Plexiglas art waaronder plexiglas schilderijen en plexiglas foto’s
  • Epoxy kunst of resin art
  • Aluminium kunst
  • Kunst met bladgoud waaronder bladgoud schilderijen
  • Graffiti en street art

Uitgelicht

Onze kunstcollectie blijft zich regelmatig vernieuwen en uitbreiden. Ben je benieuwd naar de nieuwste kunstwerken die we hebben toegevoegd aan onze veelzijdige collectie? Neem een kijkje en ontdek alle nieuwe toevoegingen aan onze uitgebreide collectie.

Onze collectie

Onze art gallery is trots op onze voortdurend vernieuwende, eigentijdse en moderne kunstwerken van talentvolle en opkomende kunstenaars. Onze kunstgalerie heeft een diverse en uitgebreide collectie van kunst bestaande uit vele verschillende materialen en stijlen. Neem een kijkje en ontdek onze veelzijdige collectie.

Nieuws

100 jaar Combilo

Met trots en plezier maakten wij deze 1,5 meter hoge 'My Little Friend' speciaal voor Combilo! Onze vaste en getalenteerde graffiti kunstenaar 'Van Dyson' heeft weer bijzonder goed werk verricht en hem helemaal in het thema van het 100 jarig bestaan gemaakt! 

Op 1 mei 2024 vierde Combilo het 100-jarig bestaan van Combilo, dat in 1924 als familiebedrijf in Loosduinen werd opgericht. Deze mijlpaal herinnert aan de rijke geschiedenis en het succes dat zij hebben ervaren dankzij alle toegewijde medewerkers en partners. 

Magnifiek Rotterdam plexiglas schilderij!

Deze prachtige foto van fotograaf Klaus Lucas hebben we gedrukt op 210x100cm en uitgevoerd in een luxe uitvoering van plexiglas voor een strakke uitstraling. De glanzende plaat zorgt ervoor dat deze foto echt tot leven komt. Ook beschikt de plexiglas plaat over een speciale UV-coating. Door deze coating wordt de foto beschermd tegen verkleuring en blijven de kleuren tientallen jaren levensecht!

Achter de foto hebben we een 3mm dibond plaat gezet met daarop het aluminium ophangsysteem die samen voor extra stevigheid en dat het kunstwerk evenwijdig van de muur hangt! Weer een prachtig resultaat in groot formaat! 

Biovate behang uit één stuk voor Finext!

Wat een prachtig resultaat bij het nieuwe kantoor van Finext! De designs van InInterieurs realiseerden we bij GINVI op Biovate naadloos behang. Alle designs in de kaders zijn op maat gemaakt, uit één stuk en op het nieuwe kantoor, in het hart van Delft, vakkundig aangebracht. 

Het behang is mat, gestructureerd, kras- en stootvast. Naast 100% PVC vrij en 100% Chloride vrij is het muurbehang vrij van zware metalen, geen ozonafbrekende chemicaliën en er komen geen giftige gassen vrij bij brand!

Bij Finext maken financials impact!
Ondersteund door de beste technologie maken zij het verschil! 

DE GOUDEN LEEUW

Via Eveline van Tov-Styling kregen we de vraag of we een ontwerp konden maken voor de grote muur van Bar Bisto De Gouden Leeuw met daar in de historie van De Gouden Leeuw, van Goedereede en ook graag wat leuke items erin verwerken. Dat was een flinke uitdaging. Onze Ginvi designer Anne ging aan de slag. Na vele dagen ontwerpen passen en meten kregen we de goedkeuring. Toen moest deze megaprint nog op de muur verlijmd worden. Zoals je ziet is ook dat goed gelukt. Gisteravond, 28-3-2024, heerlijk proef gegeten! Het was echt heel goed en gezellig. Veel bekijks ook voor onze wand in Delfts blauwe style en helemaal blij met het resultaat. Goedereede heeft er met De Gouden Leeuw weer een mooie en sfeervolle bar bistro bij en dit gaat zeker een Suc6 worden. Bedankt Eveline en Michel voor de mooie opdracht!

Muur van Bladgoud

Een geweldige eyecatcher! We hebben op locatie een prachtige decoratieve techniek gebruikt die we ook in onze exclusieve wandpanelen gebruiken. Deze keer was de ondergrond een kurkwand waar we het bladgoud op hebben gezet en afgewerkt met een mooie vernislaag. Deze luxueuze en opvallende afwerking reflecteert het licht op een prachtige manier waardoor er een bijzondere elegante uitstraling is ontstaan.

Als laatste plaatsten we ook het custom made epoxy paneel! Het ziet er geweldig uit en een tevreden klant! 

Naadloos behang - Bar Kamiel

Vanaf Oktober 2023 ontvangen Cédric Vandendriessche (40) en Melissa Callemeyn (38) de eerste klanten in Bar Kamiel, een prachtige horecazaak die voortaan deel uitmaakt van Larridon Home, de nieuwe naam voor de bekende interieurzaak Meubelen Larridon. 

De naam 'Bar Kamiel' vindt zijn oorsprong bij Kamiel Larridon, de grondlegger van Larridon Home. Zijn portret hebben wij met veel plezier verwerkt, aan de hand van een kleuren moodboard, in het op maat gemaakte muurbehang uit één stuk. De gekozen tinten zijn terug te vinden in het behang, petrol blauw, warm beige en cognac.

MEUBELEN LARRIDON

Rijksweg 3
8860 Lendelede
info@meubelen-larridon.be

lijst

Op zoek naar kunst voor aan de muur?

Denkt u na over het kopen of het laten maken van een schilderij, beeld of ander kunstwerk? Neem contact met ons op en dan denken we graag met u mee voor een uniek stuk in uw huis.