vlag
vlag
maatwerk en custom made art

Over GINVI Art Gallery

Maison&Object MyLittleFriend goldplated FrankJanmaat GINVI artgallery
EEN ROTTERDAMS BEGRIP

De start van GINVI Art Gallery

De afgelopen 30 jaar heeft Frank Janmaat zich gefocust op The Letterfreak. Een begrip in Rotterdam dat zich richt op signing, gevelreclame, interieur en wanddecoratie. 12 jaar geleden kwam hier een nieuw concept bij waarbij de focus lag op kunst en maatwerk: GINVI. Beiden kwamen 3 jaar geleden samen op één adres toen we verhuisden naar de mooie locatie aan de Mariniersweg in Rotterdam.

Na 30 jaar heeft Frank Janmaat besloten om zijn liefde voor kunst te volgen en zich volledig te focussen op GINVI Art Gallery. Wij bij GINVI zijn trots op onze gevarieerde eigentijdse collectie van onze talentvolle kunstenaars en onze moderne en unieke kunst en zijn gepassioneerd om dit met u te delen.

HELEMAAL UNIEK

Kunst op maat gemaakt voor u

Kunst is enorm persoonlijk en wij bij GINVI vinden het belangrijk dat u een uniek kunststuk krijgt dat precies past bij uw wensen, uw interieur en uw huis. Onze designers en kunstenaars houden rekening met specifieke afmetingen, kleuren en texturen zodat we uw idee precies kunnen uitwerken zoals u wilt.

Onze kernwaarden zijn persoonlijk, menselijk, warm en een luisterend oor en dit is dan ook waarom we uw idee kunnen uitwerken tot een uniek en op maat gemaakt kunststuk of wanddecoratie die helemaal naar uw wens is. Onder een goede kop koffie bespreken we al uw ideeën en wensen, tussentijds houden we contact en na afloop komen we het stuk persoonlijk bij u thuis monteren.

Grotebeer alexandrium GINVI artgallery FrankJanmaat kunstrotterdam
NIEUWE KUNSTGALERIE

Nieuwe GINVI Art Gallery in Rotterdam Alexandrium

We zijn trots om te vertellen dat we in de zomer van 2024 een nieuwe galerie zullen openen van GINVI Art Gallery. De locatie bevindt zich, centraal en makkelijk bereikbaar, vlak naast het Alexandrium in Rotterdam.

In onze nieuwe kunstgalerie verwelkomen we onze gasten graag met een goede kop koffie om onze veelzijdige en eigentijdse collectie te komen bewonderen of om unieke kunst te kopen. Daarnaast openen we ook een atelier in onze nieuwe art gallery waar er live gewerkt zal worden door onze kunstenaars en creatieve team.

GINVI artgallery Epoxykunst resinwallart TreeVeins structuurepoxy modernekunst
VEELZIJDIG EN EIGENTIJDS

De collectie van GINVI Art Gallery

De collectie van onze kunstgalerie is inmiddels uitgegroeid tot een mooie, veelzijdige, moderne en vooral eigen verzameling van kunstwerken. Door de jaren heen is er een unieke collectie ontworpen door verschillende talentvolle en opkomende kunstenaars.

Onze collectie bestaat voornamelijk uit sculpturen, muurbehang en wanddecoratie zoals foto’s en schilderijen. Veel ontwerpen zijn gecreëerd door GINVI’s eigen creatieve designers en artiesten.

My Little Friend Graffiti Goudkunstwerk GINVI artgallery rotterdam
EEN UNIEK GINVI DESIGN

Say hello to My Little Friend!

Wij bij GINVI zijn trots op onze eigenwijze, stoere en vooral unieke My Little Friend (MLF) designs. MLF zijn unieke kunstbeelden van polyester, zijn 40 cm hoog en zijn daarmee de perfecte moderne kunstwerken voor in huis.

In onze collectie vindt u verschillende MLF beelden in verschillende kleuren en stijlen. Ook kunnen we samen uw persoonlijke MLF beeld maken in de kleuren en stijl van uw bedrijf, stad, favoriete voetbalclub of land. Al onze beelden kunnen worden gecreëerd met bijvoorbeeld graffiti of bladgoud.