vlag
vlag
maatwerk en custom made art

Maatwerk & Custom Made Art

MAATWERK

Kunst op maat bij GINVI Art Gallery

De kracht en focus van GINVI Art Gallery ligt bij maatwerk. Naast onze bestaande collectie ontwerpen we bij GINVI kunstwerken helemaal naar uw wens speciaal voor u. Op basis van uw wensen, behoeftes, stijl en ideeën gaan we met ons creatieve team aan de slag om een kunstwerk te maken in de maten, materialen en vormen die u wenst. Onze specialismen liggen onder andere bij plexiglas art, epoxy kunst of resin art, aluminium kunst, kunst met bladgoud en graffiti en street art.

PERSOONLIJK CONTACT

Kunstwerk laten maken

Wilt u een kunstwerk of schilderij laten maken, maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Maakt u zich geen zorgen, bij GINVI nemen we u stap voor stap mee door het proces. Als u een schilderij, beeld of ander kunstwerk wilt laten maken, neem dan contact met ons op. Tijdens een persoonlijk gesprek in onze art galerie onder het genot van een goede kop koffie, per telefoon en/of per e-mail spreken we met u al uw wensen en ideeën door en denken we met u mee. Van daaruit gaat ons creatieve team aan de slag en maken we een uniek kunstwerk dat helemaal past bij uw interieur en huis.

DE DETAILS

Tijdens de kennismaking

Het is belangrijk om, alvast of samen, na te denken over een aantal aspecten voor uw op maat gemaakte kunstwerk. Tijdens ons gesprek luisteren we zorgvuldig naar wat uw wensen en behoeften zijn en denken we uiteraard met u mee. Een aantal vragen die belangrijk zijn:

  • Op welke plek in het huis wilt u het kunstwerk, beeld of schilderij?
  • In welke stijl kan onze art gallery een kunstwerk voor u ontwerpen?
  • Welke maten moet het kunstwerk zijn? Maakt u zich geen zorgen over standaardafmetingen, onze kunstenaars maken uw kunstwerk op ieder gewenst formaat.
  • Welke materialen, kleuren en texturen passen in uw huis en zou u willen gebruiken voor het kunstwerk?
HET CREATIEVE PROCES

Het creëren van het kunstwerk op maat

Aan de hand van ons gesprek volgt er een offerte. Na uw akkoord kan onze designer aan de slag met de eerste designs en ontwerpen. Als deze naar wens zijn, nemen we uw aanvraag in productie en ontvangt u uw unieke kunstwerk binnen 2 tot 5 werkweken van GINVI Art Gallery.

BESTAAND OF NIEUW?

Eigen ontwerp of GINVI’s ontwerp?

GINVI Art Gallery heeft een eigen collectie die ze zelf ontworpen heeft waaruit gekozen kan worden. Deze vindt u in onze collectie. Daarnaast kunnen we de huidige en bestaande ontwerpen ook aanpassen in zowel kleuren, vormen als afmetingen. Wilt u graag een volledig eigen ontwerp? Dan kunnen we bij GINVI met uw aangeleverde beeldmateriaal en foto’s ook compleet persoonlijke en unieke ontwerpen maken of afdrukken op gewenst materiaal. Allemaal compleet zoals u dat wenst voor een uniek kunstwerk in uw huis.

kop koffie

Samen een kop koffie drinken?

Denkt u na over het kopen of het laten maken van een schilderij, beeld of ander kunstwerk? Neem contact met ons op en dan denken we graag met u mee voor een uniek stuk in uw huis.