vlag
vlag
maatwerk en custom made art

Bedankt !

24-05-2024

Tijdens de Sale op 24 Mei waren er niet alleen prachtige kunstwerken te bewonderen maar ook was er de mogelijkheid om in gesprek te gaan met de kunstenaars zelf. JJ art, A Pien, Van Dyson waren allemaal aanwezig om meer te vertellen over hun inspiratie, technieken en achtergrondverhalen bij hun werken.

Al met al was de Final Sale niet alleen een gelegenheid om kunst te kopen, maar ook om kunst te beleven en te ervaren op een interactieve en persoonlijke manier. Naast het bewonderen en kopen van kunstwerken, konden onze bezoekers genieten van hapjes en drankjes in een gezellige sfeer. 

Het was een geweldige dag vol kunst, gezelligheid en positieve energie. Een van de hoogtepunten van de dag was het stroken paneel met een foto van Klaus Lucas. Dit unieke stuk trok veel interesse en werd uiteindelijk verkocht aan een gelukkig stel en gelijk mee genomen. We willen onze klanten, bezoekers, vrienden en familie bedanken voor hun steun en enthousiasme tijdens de Sale. 

Zonder jullie zou dit succes niet mogelijk zijn geweest. We kijken nu al uit naar de nieuwe avonturen die ons te wachten staan in Augustus in ons nieuwe pand.

Blijf ons volgen voor meer informatie en updates!


Frank 


Deel dit bericht op:

Meer nieuws