vlag
vlag
maatwerk en custom made art

Rotterdam Art Expositie

15 pril, 2023, Mariniersweg 10, 3011 NN Rotterdam

Iconische Rotterdamse onderwerpen in de vorm van kunst waren op 15 April 2023 te bewonderen en te koop onder het genot van een hapje en een drankje bij GINVI Art Gallery. Een zeer geslaagde dag met inspirerende verhalen, prachtige Rotterdamse werken en bezoekers. 

Een wand vol werken van de Rotterdamse illustrator, kunstenaar en fotograaf Govart, Govert van der Heijden straalt deze dag met zijn door GINVI ingelijste art-prints van zijn handgetekende werken met als onderwerp zijn geliefde thuisstad Rotterdam.

De wereld door de lens van Klaus Lucas. Zes prachtige Rotterdamse foto’s van zijn hand hingen uitgevoerd in hoogwaardig plexiglas in de GINVI Art Gallery. Klaus nam u deze dag maar wat graag mee in zijn verhaal en passie voor fotografie evenals het verhaal achter deze zes prachtige foto’s.

De Rotterdammer Timothy van Diesen, is vriendelijk, super creatief en zowel talentvol graffiti artiest als kunstenaar. Bij Ginvi werkt hij als een van de vaste artiesten onder de naam “Van Dyson”. Tal van zijn Rotterdamse werken zijn deze dag niet alleen te bewonderen maar ook konden onze gasten hem tijdens een sessie life action painting zien schitteren. 

Ook de digitale kunstenares ‘apien’ en tevens vaste artiest van GINVI, Anne Pien Lokers is deze dag aanwezig. Haar kracht is luisteren, observeren en visualiseren. Ze laat zich ook deze dag weer graag inspireren door uw verhaal en neemt u mee in de wereld van haar digitale kunst uitgevoerd in epoxy art en muurbehang, met op deze dag het onderwerp Rotterdam in al haar facetten.

De prachtige abstracte Werken van “JJ Art” waren te bewonderen evenals de artiest zelf, Jan Janmaat. Hij verteld u graag over de verschillende lagen in zijn epoxy kunstwerken en de diepzinnige verhalen achter zijn kunst stukken. 

Deel dit bericht op:

Meer nieuws